Google zoekmachine optimalisatie (SEO)

Als je eenmaal over een website beschikt, wil je natuurlijk ook gevonden worden. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is daarbij een belangrijk onderdeel.

Na het opleveren van je website zullen wij hem ook voor je aanmelden bij o.a. Google. Bovendien weten wij de juiste paden te bewandelen om ervoor te zorgen dat je website direct goed wordt doorgelopen door automatische indexeringprocedures van zoekmachines. Daarnaast voorzien we jouw website van de juiste meta tags, keywords en descriptions, oftewel zoekmachine optimalisatie (SEO). Ook kunnen we eventueel Google Analytics voor je installeren zodat je op den duur kunt zien 'wie' je website bezoekt, 'hoe', 'waar vandaan' en veel meer. *

Het zal dus niet lang duren voordat je website ook daadwerkelijk gevonden zal worden. 

Kom ik automatisch bovenaan Google zoekresultaten?

Je kunt zeker bovenaan de zoekresultaten terechtkomen, maar dat gaat niet 'automatisch' en zeker niet 'vanzelf'.

Goed gevonden worden op internet hangt af van een heleboel factoren, te beginnen met goede teksten en veel aandacht voor het bepalen van de juiste zoekwoorden, keyword-density en trends. Als de teksten van je website goed zijn en overeenkomen met woorden waarop mensen op zoek zijn naar je website, dan maak je beter kans gevonden te worden, dan iemand die weinig tekst heeft en niet de juiste zoekwoorden gebruikt. Het vereist veel aandacht, tijd en analyse om ervoor te zorgen dat je website steeds beter 'scoort'. Denk dus niet dat je er met een website al bent, want dat begint het eigenlijk pas. 

We vertellen je graag meer over dit onderwerp voordat je met je teksten aan de slag gaat en als je besluit je website door ons te laten maken. Op die manier weet waar je op moet letten en kunnen we onze krachten bundelen om je website zo hoog mogelijk in zoekmachines te krijgen. Als je het echt groots wil aanpakken, dan gaan we natuurlijk ook graag met je in gesprek om te kijken hoe we je op een structurele manier verder kunnen helpen middels een maatwerk en online marketingstrategie.

* Voor Google Analytics heb je een account nodig en moeten wij tracking-code installeren op je website. Meer info op aanvraag.

Wat wij ook doen


Logo's ontwerpen
Grafische vormgeving
Visitekaartjes en drukwerk
Fotografie

Volg ons op social media

Zillion Productions - Grafische vormgeving & Digitale media


1031KB, Amsterdam

Neem contact met ons op


Al meer dan 12 jaar het grafisch ontwerpbureau in Amsterdam waar je op kunt bouwen.‚Äč
K.v.K: 34206079 | BTW: 1957.63.646.B01