Ik heb foto's nodig voor mijn website

Goeie foto's zijn onmisbaar voor een professioneel ogende website.

Foto's van lage kwaliteit, die niet passen bij de tekst of die eruit zien als ingekochte foto's (stockfotografie) kunnen ervoor zorgen dat je website niet serieus wordt genomen of onprofessioneel overkomt. Bezoekers zullen dan ook heel snel je website wegklikken, en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Foto's van internet plukken

Het lijkt zo makkelijk, even een foto van internet plukken. Maar als je dit zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf of de eigenaar van de foto doet, kan het je duur komen te staan. Zorg dus dat je altijd over de rechten van foto's en ander materiaal beschikt voordat je die zomaar (door ons) op internet laat plaatsen. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk van wat je op je eingen website laat plaatsen.

Foto's laten maken of inkopen?

Je kunt natuurlijk foto's inkopen (Stockfotografie). Zorg er dan wel altijd voor dat je niet kiest voor foto's die 'te geposeerd' overkomen, 'nep' of 'te mooi om waar te zijn' lijken. Kies altijd voor foto's die passen bij je boodschap en bij wat je wil uitstralen. Zorg er bovendien altijd voor dat de foto's van hoge resolutie zijn.

Je kunt natuurlijk ook foto's laten maken, vna jezelf, je producten of bedrijf. Dit kost misschien wel wat meer, maar je weet dan zeker dat je foto's hebt die uniek zijn en passen bij de boodschap van je website. 

Neem contact met ons op om meer te weten over fotografie...

Wat wij ook doen


Logo's ontwerpen
Grafische vormgeving
Visitekaartjes en drukwerk
Fotografie

Volg ons op social media

Zillion Productions - Grafische vormgeving & Digitale media


1031KB, Amsterdam

Neem contact met ons op


Al meer dan 12 jaar het grafisch ontwerpbureau in Amsterdam waar je op kunt bouwen.‚Äč
K.v.K: 34206079 | BTW: 1957.63.646.B01